ingrediencie
-
balenie slávok
-
200 gramov kalamárových krúžkov
-
pár kreviet
-
deci bieleho vína
- čili paprička nakrájaná najemno
-
250 ramov akejkoľvek bielomäsej morskej ryby
- 1 Liter zeleninového vývaru
-
lyžica
concentrato doppio, koncentrovaného paradajkového pretlaku
-
štipka fenyklových semiačok
- 2 paradajky, nakrájané
-
stopka zeleru
-
strúčik cesnaku
-
petržlenová vňať na ozdobu (nemusíte)
postup
V hrnci na olivovom olej opražíme cesnak, čili, paradajku a najemno
nakrájanú stopku zeleru, a fenyklové semiačka. Zalejeme vínom. Počkáme, kým sú suroviny
mäkké. Krevety, kalamáre a slávky. Zalejem zeleninovým vývarom v ktormo
rozmiešame trošku paradajkového koncentrátu. (concentrato doppio), pridáme
rybu. Varíme, kým nie je mäkká. Posolíme
a dochutíme korením podľa potreby.
Žádné komentáře:
Okomentovat