Ja ani neviem či mám normálne na tento šalát písať recept. Je pekný, ale neuveriteľne jednodnoduchý. Samozrejme nie je len pekný, ale aj dobre chutí. Nám chutil s rybou, ktorá bola na blogu na pretrase tento týždeň, ale je dobrý aj k inému mäsu, sám, na raňajky, na obed aj na večeru.
_potrebujeme:
- paradajky
- byvoliu mozzarellu / mozzarella di Bufala /
- rukolu a zmes iných šalátových listov
- bazalku, nechajte aj kvietky, keď vám práve kvitne, hlavne tá fialová
- olivový olej
- korenie a soľ
_ postup:
Najprv dáme do misky šalátové listy, potom olej, soľ, korenie a premiešame. Paradajky naukladáme navrch. Na ne natrháme mozzarellu a bazalkové lístky / aj kvietky, keď máme /. Poolejujeme trochou olivového oleja a je to.
Žádné komentáře:
Okomentovat